30 července 2014

8.7. NÁVRAT DO ČR



23:20 PRAHA HL. NÁDRAŽÍ
„Zase Němci!“ říká Štěpán, Marťa šla kouřit, kluci sedí a sledují a já přemýšlím nad nesmrtelností brouka. Netušila jsem, že bývá v Praze na nadraží v tuhle hodinu, ve všední den tolik lidí. Náš vlak má 16 minut zpoždění. Stejně ještě budeme hodinu čeka v Brku, tak je to fuk … mmm ..brko bych si dala :D

True story z přednádraží:
Dva sekuriťáci se snažili vykázat nějakýho bezďáka. Ten jim vyhrožoval, že si je najde :D a oni ho začali masit obuškama a honit.

0:23 NĚKDE ZA PRAHOU
Máme mega zpoždění – welcome in ČR. Ale za to, my špinaví, nemytí, jedeme první třídou. Došlo k nějaké mimořádnosti a museli přidat více vagónů a ten, kde jsme měli místenky zrovna vyšel na první třídu. Průvodčí se blíží, uvidíme co on na to. Dokonce jedeme opačným směrem než z Prahy obvykle jezdívám.

DOMA

Nakonec jsme tou první třídou dojeli až do Brna asi s ¾ hodinou zpožděním, což nám vůbec nevadilo. Marťa a Ondra nás v Brně opustili a šli spát v Brně. A my 3 jsme jeli RAILJETEM do Blanska. Tam už nás vyzvedla Hynyho mamka a odvezla nás až domů. Konečně jsem dala sprchu a po páté upadla do postele. 


Related Articles

0 komentářů:

Okomentovat

© LZ. Používá technologii služby Blogger.

Oblíbené