29 července 2014

8.7. 5:18 BERLÍN




Vlak totálne na hovno. Spala jsem tak hodinu. Jsem úúúplně mimo. Ale když už jsme tu, tak si to musíme užít. Zatím kempujeme na zemi na nádraží :D Musíme najít místo, kde se prodávají jízdenky a pojedem asi na East Side. To nádraží je krutě obrovský!! Potřebuju se probrat!
Koupili jsme si kafe a jeli na EastSide. Začalo pršet. V 8 už chcalo jako prase a my šli na kupoli v Reichstagu. Byla zavřená, takže na nic. Ani výhled nic moc v tom dešti.
Potom jsme koukli na Braniborskou bránu a pak se kluci odpojili a my jsme šly do židovského památníku, Postupimské náměstí a Hitlerův bunkr. Pak jsme se vrátli na Hbf, daly snídani a teď v















11:55  KREUZBERG
sedíme na Oranienplatz. Byly jsme se projít po Kreuzbergu a stálo to za to. Tahle čtvrť mě bere. Ani se nepřipadám jako v Belíně. Divočina.
Teď si asi uděláme výlet na Kurfürstendamm a zpátk to vezmem přes Alexanderplatz. Co asi dělají kluci?
Už je pěkne :) ale stále jsme unavené.







13:50 TURECKÁ RESTAURACE NA KANTSTRASSE
Máme Schwarmu za 3€ k obědu A JETO MŇAM a zvláštní. Je v tom něco růžovýho a já nemůžu přijít na to, co to je. Potom kupa salátu, kuřecí gyros, omáčka a celé to je zapečené v tureckém chůebu, jo a bramborová kaše/salát v tom je taky. Stejná cena, lepší chuť než BK. A WC zdarma. Dneska jsme za WC utratily skoro 100Kč.
Jo a tak jsme byly v H&M a Marťa si koupila 2 tílka.
Je už děsné vedro 





15:30 HBF
Čekáme na kluky. MAJÍ ZPOŽDENÍ :D. Já jsem šla koupit svačinky a když jsme se vrátila, tak už tam byli. S-Bahn zastávka, která je nejblíž aut. nádraží už asi nexistuje, tak jsme museli přesedat na stanici Zoo.
Bouřka.

17:00 AUTOBUS
Jedééém. Autobus je poloprázdný, vedro, Rusák nám seděl na místě a nedokázal pochopit, že tam sedět nemá a ani se s náma nechtěl bavit. Pak jsme mu to nějak vysvětlili:D Výlet děsne rychle utekl :(
M (18:27) 

Marťa si dala pivo a dluží Lucince 18 Kč, která právě spinká. 

Related Articles

0 komentářů:

Okomentovat

© LZ. Používá technologii služby Blogger.

Oblíbené