27 července 2014

5.7. odpoledne AMSTERDAM



Domek
(tato část bude doplňěna po tom, co si Domek udělá čas a "přeloží" svůj doktorskej krásnopis)

15:30
Back to the post. Každý nafasoval Heinekena v půllitru. 
16:07
Jsme na Central Station. Asi 17°C, polojasno až zataženo. Lucie!! Přichází nám vedoucí. Nejsme ztraceni. Jde se na Afgan Power. 
16:15
Zase čekáme na Lucii.

Mozky cestují na kolech. Letošní výlet do amstru mě inspiroval k založení tumblr čistě o městských kolech: www.brainstravelon.tumblr.com



Lucie

17:34
Mám hodinky! Byli jsme na blešáku, Domek si koupil Buddy Hollyho. Teď stojíme v tram na Damu a stala se tu zřejmě nějaká nehoda. Holubi všude!! Jedem načerno xD.


20:00 VONDELPARK
Naší největší starostí je kam si sednou a jaké brko ubalit. Jestli jen hašišový, s tabákem nebo bez, s trávou nebo bez... těžké. Udělali jsme si piknik a Marťa baví to brčko. Mame zlatý hašiš! 

Ondra: Prej to hodně bolí od labutě, když tě kousne.
Domek:.... když ti kouří
Ondra: ... to by byl skvělej deep throat

Do 11 jsme se váleli v parku a pak jsme MUSELI :D ještě koupit nějakoý weed, protože už ho bylo málo na zítřek. Tak jsme prošli ten plácek se všemi muzei u našeho hotelu a v coffeeshopu Rookies si kluci ještě nakoupili. Štěpa si koupil brko a všichni dohromady nějaký super hash za 24€, do kterýho se nám s Marťou moc investovat nechtělo :D. Já  jsem pak padla do postele jako zabitá. 
Zrovna ten večer se hrál fotbal NL -Kostarika v ulicích to šlo hodně poznat, všichni v hospodách a řvali a fandili.












Related Articles

0 komentářů:

Okomentovat

© LZ. Používá technologii služby Blogger.

Oblíbené